Hanna Kölhi

Olen Hanna Kölhi ja elän vahvasti omaa unelmaani todeksi valmentamalla ja yrittämällä sekä pyörittämällä aktiivisen uusperheen arkea. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri. Vuosien aikana olen täydennyskouluttanut itseäni fasilitoinnin työkaluista sekä NLP-tekniikoista. Valmennusosaamiseni on sertifioitu ACC. Parasta ajanhallinnan koulutusta sekä projektiosaamista olen saanut kahdelta alakouluikäiseltä lapseltani ja voinkin ylpeydellä sanoa toimivani harrastavan uusperheen logistiikka- ja varustevastaavana.

Miksi sitten Aarrekartta?

Onnellisuus on yksi perustarpeistamme. Miten helposti unohdamme kuunnella itseämme ja pysähtyä pohtimaan niitä elementtejä, joita kuuluu meidän onnelliseen elämään. Unelmat ja unelmointi ovat loistava tapa arvostaa ihmistä itsessämme, lisätä hyvinvointiamme ja pysähtyä olennaisen äärelle; Mitä tarvitsen, jotta olen onnellinen?

Olen ohjannut satoja yksilöaarrekarttavalmennuksia, kymmeniä aarrekartta- kouluttajavalmennuksia ja käynyt keskusteluja ihmisten kanssa unelmista ja unelmoinnin merkityksestä elämässä. Kuullut innostavia tarinoita unelmien toteutumisesta ja opettavaisia esimerkkejä siitä, kun unelma ei toteutunutkaan vaan sen avulla ihminen pääsi käsiksi johonkin vielä itselle arvokkaampaan sekä oppi itsestään jotain uutta.

ILMOITTAUDU VALMENNUKSIIN TÄSTÄ

Unelmablogi

Lue lisää unelmista.