Aarrekartta -kouluttajavalmennuksen tavoitteet:

Selvittää niitä psykologisia toimintamalleja, joihin Aarrekartta™ -mielenmuutosvalmennus perustuu
Opettaa toteuttamaan pedagogisesti Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® -yksilövalmennus
Antaa eväitä markkinoimaan ja organisoimaan valmennus
Opastaa yksilövalmennusten jälkihuollon toteutuksessa

Valmennusohjelman kulku:

Aarrekartta™ -kouluttajavalmennus ei edellytä mitään tiettyä taustakoulutusta. Tärkeätä on aito kiinnostus auttaa ihmisiä löytämään oman elämänsä vahvuudet ja rohkaista heitä toteuttamaan unelmansa.
Osallistujat valitaan hakemusten ja tarvittaessa haastattelun perusteella.
Kouluttajavalmennuksen osanottajat saavat etukäteistehtävän, jonka pohjalta koulutus alkaa. Perusvalmennus on tiivis kolmen päivän seminaari. Tämän jälkeen kukin osallistuja toteuttaa näyttökokeena oman Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® -valmennuksen. Sen hyväksytty suoritus tuottaa Aarrekartta™ -kouluttajaoikeudet.
UUTTA! Kouluttajavalmennus antaa valmiudet ohjata myös parisuhteen aarrekarttavalmennuksen.

Aarrekartta™ -kouluttajavalmennuksen hyötyjä:

Hyväksytyn opiskelusuorituksen jälkeen Aarrekartta™ -kouluttajalla on oikeus käyttää Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® -tuotenimeä ilmoituksissaan sekä jakaa Fakta & Fiktion kurssitodistuksia.
Lisäksi kouluttajille järjestetään täydennyskoulutus- ym. tilaisuuksia ja he saavat ensijakeluoikeuden mahdollisiin muihin Aarrekartta™ -tuotteisiin.

Kannattaa hakea valmennukseen riittävän ajoissa!

Kirjoita itsestäsi vapaamuotoinen kirje. Kuvaa siinä koulutus- ja työtaustaasi sekä miksi haluat Aarrekartta™ -kouluttajaksi. Liitä myös yhteystietosi.
Voit lähettää hakemuksen sähköpostilla: hanna.kolhi(at)fakta-fiktio.fi
ILMOITTAUDU VALMENNUKSIIN

AARREKARTTA KOULUTTAJAVALMENNUS

90000/hlö
 • Opetus
 • Oppimateriaalit
 • Näyttökurssin valvontakulut
 • Henkilökohtainen ohjaustuki
 • Markkinointituki*
 • Oppimistakuu

AARREKARTTA KOULUTTAJAVALMENNUS

165000/ 2 hlö
 • Opetus
 • Oppimateriaalit
 • Näyttökurssin valvontakulut
 • Henkilökohtainen ohjaustuki
 • Markkinointituki*
 • Oppimistakuu

Unelmablogi

Lue lisää unelmista.

Unelmointi on todella ihanaa ja Aarrekartta – luo unelmasi todeksi -aarrekarttakouluttajavalmennus oli todella antoisa matka unelmoimmin maailmaan. Hanna Kölhi on aivan mahtava ja innostava kouluttaja, jonka oppien pohjalta lähden itse luottavaisin mielin vetämään aarrekarttavalmennuksia.
Merja Pesonen / Unelmieni vuosi

Ymmärsin kouluttajakoulutuksessa, miten valtavan tärkeä rooli unelmilla ja unelmoinnilla on tavoitteiden saavuttamisessa. Hyödynnän koulutuksen antia säännöllisesti esimerkiksi uravalmennuksissa asiakkaan kanssa. Koulutuksessa parasta oli Hannan innostava ja positiivinen ote sekä valmis konsepti ja selkeä sisältö, jonka teesit on helppo omaksua. Koulutus oli myös samalla matka omiin unelmiin ja haaveisiin. Suosittelen koulutusta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita elämään itsensä näköistä elämää ja myös ohjaamaan muita omien unelmiensa ja tavoitteidensa äärelle. Petra Bedda, Ura-asiantuntija, kouluttaja

Sain Aarrekarttakouluttajakoulutuksesta yritykselleni lisäpalvelun. Itselleni sain tasapainoisemman ja määrätietoisemman otteen tekemisiin yritystoiminnassa ja henkilökohtaisessa elämässä. Lisäksi koulutus on lisännyt ymmärrystä valintojen merkitykselle. Parasta koulutuksessa oli aika, minkä sai rauhoittaa itselleen, oppimiselle ja ajatuksille sekä syventävä tieto, perusteellinen pohdinta, keskustelut. Hyvää oli myös ryhmä ja kouluttaja, vertaistuki, avoimuus ja luottamus.  Suosittelen Aarrekarttakouluttajakoulutusta yrittäjille lisäpalveluksi ja tueksi muille palveluille (mieleen tulee ravintovalmentajat, elämäntapavalm., ammattijärjestäjät, jne). Koulutus sopii myös tiimien vetäjille.
Tarja Rantakangas/ Fancy Dream